AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt parayı almamak

Kahve falında kağıt parayı almamak

Kahve falında kağıt parayı almamak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı almamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek, destek olmak veya asistanlık yapmak isteyen kişiler olsa da, nereden başlayacaklarını bilemiyor olabilirler.

Kahve falında kağıt para alıp vermek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı almamak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında para görüp almamak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında birinden para alıp başkasına vermek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para almayı düşünmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında para alıp cebine koymak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden para alıp vermek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında verilen parayı almamak her geçen gün başarılarının artacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir