AnaSayfa / Genel / Kahve falında para almamak

Kahve falında para almamak

Kahve falında para almamak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında para almamak gördüyseniz:

  • Baskıcı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında para almayı düşünmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında para almaya gitmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin para vermesi ama almamak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında para almamak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında para alıp verdiğini görmek karşılığını bulacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alman parası görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında verilen parayı almamak hasretliğin biteceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt para alıp vermek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir