AnaSayfa / Genel / Kahve falında para görüp almamak

Kahve falında para görüp almamak

Kahve falında para görüp almamak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayatından çıkaracağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para görüp almamak gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında para görüp almamak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine inanılır.

Kahve falında para görüpte almamak geçiminin zorlaşacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına rivayet eder.

Kahve falında altın görüp almamak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında para görüp almak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para görüp sevinmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına inanılır.

Kahve falında para görüp saklamak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında yerde para görüp almak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında parayı almamak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir