AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden birşey alıp yemek

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, iç sıkıntısına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçmenizde fayda var.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, istediği projeleri yapamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü alnından öpmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey almamak para sıkıntısından kurtulacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında ölüden para alıp vermek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir