AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bir şey almamak

Kahve falında ölüden bir şey almamak

Kahve falında ölüden bir şey almamak renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerini boşvereceğine, zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ölüden bir şey almamak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz.

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey almamak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ölüden para alıp vermek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü alnından öpmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü haberi alıp ağlamak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalettir.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek yeni başlangıçlar yapacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir