AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden elma alıp yemek

Kahve falında ölüden elma alıp yemek

Kahve falında ölüden elma alıp yemek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, hoş olaylar yaşayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına inanılır.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, güzel bir evliliğe işaret etmektedir.

Kahve falında dalından elma alıp yemek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek alım gücünün zayıflamayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Kahve falında ölü haberi alıp ağlamak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü alnından öpmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hep dinç ve genç kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden para alıp vermek evlerin ayrılacağına, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir