AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yiyecek vermek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine yiyecek vermek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak onlarla arasının açılacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret eder.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ölüden yiyecek almak sorunların yakın zaman içinde artacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir