AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek gördüyseniz:

  • Evinize veya sevdiğiz kişilerle ilişkilerinizle ilgili geliştirici aktivitelere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında ölüden bir şey alıp vermek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey almamak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden para alıp vermek kazancını arttıracağına, kazancının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü haberi alıp ağlamak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine yorulur.

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir