AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kefenle görmek

Kahve falında ölüyü kefenle görmek

Kahve falında ölüyü kefenle görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, yeni bir hayata başlayacağına, başarısının çoğalacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefenle gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Kahve falında ölüp kefen giymek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefenle görmek çalışmalarının beğenileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü kefenli görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kefende görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü ve kefen görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kefenini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kefeni görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir