AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ve cenaze görmek

Kahve falında ölü ve cenaze görmek

Kahve falında ölü ve cenaze görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ailesinden hayır göreceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü ve cenaze gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini geliştirmek ya da öncelikli bir hedefe ulaşmak için belli adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek sermaye kaybedeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin cenazesini görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün cenazesini görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü ve cenaze görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında cenaze arabası görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazenin yıkandığını görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, her şeyin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesini görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında cenazeye fatiha okumak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir