AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün cenazesini görmek

Kahve falında ölünün cenazesini görmek

Kahve falında ölünün cenazesini görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün cenazesini gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek geçim derdi yaşayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin cenazesini görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret eder.

Kahve falında ölü ve cenaze görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere işarettir.

Kahve falında ölünün cenazesini görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen babanın cenazesini görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasının cenazesini görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hristiyan cenaze töreni görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, elinin darlaşacağına inanılır.

Kahve falında cenaze ve mezar görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir