AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazenin yıkandığını görmek

Kahve falında cenazenin yıkandığını görmek

Kahve falında cenazenin yıkandığını görmek makamını kaybedeceğine, sağlık ve hayır getireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işarettir.

Kahve falında cenazenin yıkandığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizde, işinizde veya sosyal hayatınızda ilerlemenizi sağlayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında cenaze kalktığını görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin cenaze namazını kılmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalettir.

Kahve falında canlı cenaze görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş cenaze arabası görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze arabası görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenazenin canlandığını görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne cenazesi görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında yakının cenazesini görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir