AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş birinin cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş birinin cenazesini görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, sıkıntılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirerek veya görüntünüzü yenileyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin cenaze namazını kılmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kendi cenazeni görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin cenazesini görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin cenazesini görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı cenaze görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze beklemek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze giderken görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir evde cenaze görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir