AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye fatiha okumak

Kahve falında cenazeye fatiha okumak

Kahve falında cenazeye fatiha okumak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işarettir.

Kahve falında cenazeye fatiha okumak gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Kahve falında cenazede fatiha okumak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeye fatiha okumak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine inanılır.

Kahve falında korkudan fatiha okumak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında fatiha okumak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığa gidip fatiha okumak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü üzerine fatiha okumak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında mezara fatiha okumak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir