AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin cenazesini görmek

Kahve falında ölü birinin cenazesini görmek

Kahve falında ölü birinin cenazesini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayallerinizin gerçekleşmesi için atılmış ilk adım olabilir.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü ve cenaze görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün cenazesini görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin cenazesini görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında cenaze namazı kılarken görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Kahve falında mezar cenaze görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kendini cenaze evinde görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazeye toprak atmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir