AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün cenazesine gitmek

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek bazı iş birlikleri yapacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, rızkının azalacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, yeni bir hayata başlayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormak gerekebilir.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazenin önünden gitmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze namazına gitmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle cenazeye gitmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeye gitmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine gitmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, darlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze evine gitmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir