AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sırtında taşımak

Kahve falında ölüyü sırtında taşımak

Kahve falında ölüyü sırtında taşımak yaptığı işten çıkarılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya paylaşılan fikirler başarınızı geliştirebilir.

Kahve falında ölüyü sırtında taşımak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini sırtında taşımak çok zor günler geçireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, işlerinin çok iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında sırtta birini taşımak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sırtında taşımak yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölen birini sırtında taşımak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı sırtında taşımak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir