AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü taşıdığını görmek

Kahve falında ölü taşıdığını görmek

Kahve falında ölü taşıdığını görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, fal sahibinin şansının açılacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü taşıdığını gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Kahve falında ölü taşıdığını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü taşıdığını görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında tahta taşıdığını görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında su taşıdığını görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandalye taşıdığını görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev taşıdığını görmek hayattan her istediğini alacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayrak taşıdığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir