AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta taşıdığını görmek

Kahve falında tahta taşıdığını görmek

Kahve falında tahta taşıdığını görmek gözyaşı döküleceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta taşıdığını gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında tahta taşıdığını görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşıta binmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında halı taşıdığını görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yük taşıdığını görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının eşya taşıdığını görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun ev taşıdığını görmek adının ülke dışında yayılacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta taşıdığını görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yük taşıdığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir