AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü taşıdığını görmek

Kahve falında ölüyü taşıdığını görmek

Kahve falında ölüyü taşıdığını görmek tatsızlık olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü taşıdığını gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Kahve falında ölüyü taşıdığını görmek maddi zararlara uğrayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü taşıdığını görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının odun taşıdığını görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, idealist davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim taşıdığını görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına işarettir.

Kahve falında taş taşıdığını görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işarettir.

Kahve falında süt taşıdığını görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, daha kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ot taşıdığını görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulur.

Kahve falında döşek taşıdığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir