AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayrak taşıdığını görmek

Kahve falında bayrak taşıdığını görmek

Kahve falında bayrak taşıdığını görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bayrak taşıdığını gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle yerine getirebileceğinizden fazla şeyin sözünü verebilir veya ani tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında bayrak taşıdığını görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işarettir.

Kahve falında odun taşıdığını görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine inanılır.

Kahve falında ot taşıdığını görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının eşya taşıdığını görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında komşunun ev taşıdığını görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yük taşıdığını görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bidonla su taşıdığını görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek delalet etmektedir.

Kahve falında kum taşıdığını görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir