AnaSayfa / Genel / Kahve falında su taşıdığını görmek

Kahve falında su taşıdığını görmek

Kahve falında su taşıdığını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına tabir olunur.

Kahve falında su taşıdığını gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Kahve falında bidonla su taşıdığını görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında su taşıdığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kum taşıdığını görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven taşıdığını görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işaret eder.

Kahve falında annesini sırtında taşıdığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında motorlu taşıt görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun ev taşıdığını görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şey taşıdığını görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir