AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye taşıdığını görmek

Kahve falında sandalye taşıdığını görmek

Kahve falında sandalye taşıdığını görmek maceralara atılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sandalye taşıdığını gördüyseniz:

  • Siz onları durdurmazsanız veya bazı şeyleri karşılıklı tartışmaktan keyif aldığınızı belirtirseniz, daha çabuk normale döneceklerdir.

Kahve falında sandalye taşıdığını görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü taşıdığını görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında tahta taşıdığını görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında birini taşıdığını görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşıt almak gücünün azalacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kucağında bebek taşıdığını görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini sırtında taşıdığını görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşıdığını görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir