AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev taşıdığını görmek

Kahve falında ev taşıdığını görmek

Kahve falında ev taşıdığını görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında ev taşıdığını gördüyseniz:

  • Güçlü fikirleriniz veya bazı konularda yapacağınız önemli konuşmalar olabilir.

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında komşunun ev taşıdığını görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ev taşıdığını görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında ev taşıdığını görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının ev taşıdığını görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et taşıdığını görmek şansın açılacağına, durumunuzun iyileşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir