AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü tarafindan uyarilmak

Kahve falında ölü tarafindan uyarilmak

Kahve falında ölü tarafindan uyarilmak çareyi başka yerlerde arayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında ölü tarafindan uyarilmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamak ya da genel anlamda ilerlemek için yeni fikirler geliştirmelisiniz.

Kahve falında ölü tarafindan uyarilmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında baba tarafını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında sol taraf görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, yaşama sevincine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne tarafını görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında eşin tarafindan aldatildiğini görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında esi tarafindan aldatmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine inanılır.

Kahve falında alt tarafını görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet eder.

Kahve falında fare tarafindan isirilmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir