AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba tarafını görmek

Kahve falında baba tarafını görmek

Kahve falında baba tarafını görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Kahve falında baba tarafını gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinebilir, ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgilere erişebilirsiniz.

Kahve falında baba tarafını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafindan aramak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafı yeşil görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, gereken sabrı göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her tarafı karanlık görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında anne tarafını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, para kazanmaya tabir olunur.

Kahve falında her tarafı karlı görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında her tarafın su olduğunu görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, kurulu düzenin bozulacağına delalettir.

Kahve falında ters tarafa namaz kılmak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir