AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt tarafını görmek

Kahve falında alt tarafını görmek

Kahve falında alt tarafını görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında alt tarafını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi temalı ilişkiler ön planda olabilir.

Kahve falında alt tarafını görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Kahve falında eşin tarafindan aldatildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alt tarafını açık görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında her tarafın yıkıldığını görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, dünya malına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öbür tarafa gitmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında her tarafın deniz olduğunu görmek moralinin yerine geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında sağ tarafa yatmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her tarafı beyaz görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir