AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne tarafını görmek

Kahve falında anne tarafını görmek

Kahve falında anne tarafını görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne tarafını gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında anne tarafını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eşin tarafindan aldatildiğini görmek kazancının artacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öbür tarafa gitmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında her tarafı deniz görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Kahve falında her taraf kar görmek bir fitne çıkarmaya, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında her tarafın yandığını görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yüzünün hep güleceğine işaret eder.

Kahve falında her tarafı bembeyaz görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında alt tarafını görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir