AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol taraf görmek

Kahve falında sol taraf görmek

Kahve falında sol taraf görmek manevi olarak da yıpranacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sol taraf gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumlu yönde etkileyebilecek yaratıcı fikirleriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında sol taraf görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her tarafın kar olduğunu görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçının ön tarafının döküldüğünü görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında her taraf kar görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafın deniz olduğunu görmek iyi zamanlar geçireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafı karanlık görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında her tarafı bembeyaz görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her tarafta su görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir