AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşin tarafindan aldatildiğini görmek

Kahve falında eşin tarafindan aldatildiğini görmek

Kahve falında eşin tarafindan aldatildiğini görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşin tarafindan aldatildiğini gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Kahve falında eşin tarafindan aldatildiğini görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alt tarafını açık görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında alt tarafını görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında her tarafı yeşillik görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafı yeşil görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare tarafindan isirilmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine inanılır.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında her tarafta su görmek icat yapacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir