AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare tarafindan isirilmak

Kahve falında fare tarafindan isirilmak

Kahve falında fare tarafindan isirilmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, karalar bağlayacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında fare tarafindan isirilmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle veya ilgi alanlarıyla tanışmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz.

Kahve falında fare tarafindan isirilmak helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet eder.

Kahve falında her taraf kar görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında her tarafın kar olduğunu görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taraflı sevdiğini görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her tarafta kar görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her tarafı yeşil görmek kendisine ev alacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında her tarafı deniz görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü tarafindan uyarilmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir