AnaSayfa / Genel / Kahve falında esi tarafindan aldatmak

Kahve falında esi tarafindan aldatmak

Kahve falında esi tarafindan aldatmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, zaferler kazanacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında esi tarafindan aldatmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinize karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında esi tarafindan aldatmak kısmetinin kapanacağına, o işi canlandıracağına inanılır.

Kahve falında kocasi tarafindan aldatmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında esmaül hüsna dinlemek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esyaları toplamak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında esma hüsna okumak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında esya bulmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rüzgarın estiğini görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek esyalari almak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir