AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü sülük görmek

Kahve falında ölü sülük görmek

Kahve falında ölü sülük görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü sülük gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında ölü sülük görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında büyük sülük görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sülük görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, yeni iş kollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında kara sülük görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde sülük görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulur.

Kahve falında sülük tutmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sülük görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında sülük ve yılan görmek nimetin çoğalacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir