AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülük tutmak

Kahve falında sülük tutmak

Kahve falında sülük tutmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, huzur içinde yaşayacağına, yüzüne kan geleceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sülük tutmak gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Kahve falında sülük tutmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü sülük görmek önünün kapanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında bacağına sülük yapıştığını görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz sülük görmek kısmetlerinin de kapanacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sülük öldürdüğünü görmek günbegün kötüleşeceğine, kötü sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında denizde sülük görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında sülük yemek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında suda sülük görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, ün yapmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir