AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sülük görmek

Kahve falında beyaz sülük görmek

Kahve falında beyaz sülük görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, her şeyin ters gideceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sülük gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz sülük görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sülük böceği görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sülük böcek görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sülük görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü sülük görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, makamının artacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda sülük görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sülük görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sülük yapışması görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir