AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde sülük görmek

Kahve falında suyun içinde sülük görmek

Kahve falında suyun içinde sülük görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde sülük gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Kahve falında suyun içinde sülük görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde sülük görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sülük öldürmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine yorulur.

Kahve falında sülük yapışması görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü sülük görmek çok kötü günler yaşayacağına, çok hayırlı şeylere rivayet eder.

Kahve falında denizde sülük görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü sülük görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sülük görmek yüceltileceği sözler duyacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir