AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülük ve yılan görmek

Kahve falında sülük ve yılan görmek

Kahve falında sülük ve yılan görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sülük ve yılan gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sülük ve yılan görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sülük tutmak her attığı adımı paraya çevireceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Kahve falında sülük yutmak aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sülük yapışması görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, hayıflanacağına alamet eder.

Kahve falında suda sülük görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sülük görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında kan emen sülük görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde sülük görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir