AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara sülük görmek

Kahve falında kara sülük görmek

Kahve falında kara sülük görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında kara sülük gördüyseniz:

  • Bir süredir ön hazırlık aşamasında olan konular ilerleme göstererek yaratıcılığınızı besleyebilir veya banka hesaplarınızı arttırabilir.

Kahve falında kara sülük görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, bilakis malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sülük böceği görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında duvarda sülük görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında suda sülük görmek tüm keyfinin kaçacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sülük görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında sülük yutmak kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalettir.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah sülük görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir