AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sülük görmek

Kahve falında büyük sülük görmek

Kahve falında büyük sülük görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ortaklıkların bozulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında büyük sülük gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında büyük sülük görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sülük ve yılan görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kan emen sülük görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında siyah sülük görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü sülük görmek kalkınacağına, güvensizlik duymaya yorulur.

Kahve falında suda sülük görmek bolluk ve bereket geçireceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında bacağına sülük yapıştığını görmek büyük zorluklar geçireceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir