AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sülük görmek

Kahve falında yeşil sülük görmek

Kahve falında yeşil sülük görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, işinde başarılı olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sülük gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular umut vaat ediyor.

Kahve falında yeşil sülük görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette sülük görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kan emici sülük görmek istediği gibi yaşayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan sülüğü görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, hayırla yad etmeye inanılır.

Kahve falında evinde sülük görmek yüksek makamlara geleceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalettir.

Kahve falında sülük yutmak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sülük görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sülük tutmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir