AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü siyah kedi görmek

Kahve falında ölü siyah kedi görmek

Kahve falında ölü siyah kedi görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü siyah kedi gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Kahve falında ölü siyah kedi görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında siyah kedi ölüsü görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah köpek ve kedi görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kediden korkmak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz siyah kedi görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kedi dövmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kedi siyah görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, aile bireyleri ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah şişman kedi görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir