AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kediden korkmak

Kahve falında siyah kediden korkmak

Kahve falında siyah kediden korkmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kediden korkmak gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Kahve falında siyah kediden korkmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, rahatın ve konforun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusundan korkmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kediden korkmak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında yavru kediden korkmak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediden korkmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, her istediğini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kara kediden korkmak başarısının düşeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi görüp korkmak işe ve aşa kavuşacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedilerden korkmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir