AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpek ve kedi görmek

Kahve falında siyah köpek ve kedi görmek

Kahve falında siyah köpek ve kedi görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek ve kedi gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah köpek ve kedi görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına yorulur.

Kahve falında siyah kedi köpek görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin kediyi öldürmesini görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek kötü sözler duyulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kedi köpek görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi köpek tavşan görmek terslik yaşayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında kedi köpek yılan görmek kimseyle konuşmaz olacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine inanılır.

Kahve falında kedi kovalayan köpek görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir