AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kedi ölüsü görmek

Kahve falında siyah kedi ölüsü görmek

Kahve falında siyah kedi ölüsü görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kedi ölüsü gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde fazla durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında ölü siyah kedi görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ölüsü görmek büyük zararlar getireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kedi ısırması görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kediyi kovalamak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz yavru kedi görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işarettir.

Kahve falında konuşan siyah kedi görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında siyah kediyi öldürmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir