AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz siyah kedi görmek

Kahve falında beyaz siyah kedi görmek

Kahve falında beyaz siyah kedi görmek karanlığın biteceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz siyah kedi gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında siyah beyaz renkli kedi görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine işarettir.

Kahve falında siyah beyaz yavru kedi görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz kedi görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru siyah beyaz kedi görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz siyah kedi görmek torunlarına dahi yeteceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye delalet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah kedi görmek mevkilerinin yüksek olacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz kedi görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında siyah van kedisi görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir