AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kedi dövmek

Kahve falında siyah kedi dövmek

Kahve falında siyah kedi dövmek çok yorulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayır duaları alacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında siyah kedi dövmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Kahve falında siyah kedi dövmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında kediyi dövmek çareyi başka yerlerde arayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine inanılır.

Kahve falında kedi köpek dövmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kara kedi dövmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusu dövmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kedi dövmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, işinde itibar edineceğine inanılır.

Kahve falında kedi dövdüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Kahve falında kediye dövmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir