AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi siyah görmek

Kahve falında kedi siyah görmek

Kahve falında kedi siyah görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, mutluluğunun artacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kedi siyah gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş siyah kedi görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına yorulur.

Kahve falında siyah kedi köpek görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Kahve falında siyah köpek ve kedi görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işarettir.

Kahve falında sarı ve siyah kedi görmek yıpranacağına, strese gireceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yavru siyah beyaz kedi görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kedi dövmek mevcut konforunun da devam edeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi ezmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir