AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah iplik sarmak

Kahve falında siyah iplik sarmak

Kahve falında siyah iplik sarmak hayır duaları alınacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah iplik sarmak gördüyseniz:

  • Temkinli olmaya devam edin.

Kahve falında siyah iplik sarmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iplik sarmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında iğne siyah iplik görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sarık sarmak Allah’a dua edeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ip sarmak kafasının rahat edeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında dikiş ipliği görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan iplik çekmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir