AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sarılmak koklamak

Kahve falında birine sarılmak koklamak

Kahve falında birine sarılmak koklamak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine sarılmak koklamak gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında birine sarılmak koklamak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında sarılıp koklamak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Kahve falında birine sarılıp koklamak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı çiçek koklamak büyük bir zenginlik kazanılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılmak koklamak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarılmak koklamak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını koklamak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini koklamak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir