AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanfil koklamak

Kahve falında karanfil koklamak

Kahve falında karanfil koklamak dileklerin yerine geleceğine, arzuların yerine geleceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanfil koklamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyen veya gelecekle ilgili ihtimalleri görmenizi sağlayan kişilerle vakit geçirmeniz yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında karanfil koklamak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında karanfil otu görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında karanfil vermek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine yorulur.

Kahve falında sarı karanfil görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında karanfil baharat görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir